Skip to main content

Dé specialist in ondergrondse infrastructuur

Bij NorthGroup B.V. combineren we ervaring, expertise en een sterke focus op kwaliteit om uw ondergrondse infrastructuurprojecten succesvol te maken.

Over Northgroup

Met jarenlange ervaring en een team van deskundige professionals, staan wij garant voor een vakkundige aanleg en begeleiding van diverse projecten. Onze expertise strekt zich uit over de gehele ondergrondse infra, waarbij we in direct contact staan met alle belangrijke geledingen zoals netbeheerders, aannemers en overheidsinstellingen. Dit stelt ons in staat om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en behoeften binnen de markt.

Aanleg en Onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van ondergrondse netwerken, inclusief waterleidingen, gasleidingen, elektriciteitskabels en telecominfrastructuur.

Innovatie en Duurzaamheid

Wij zetten ons in voor duurzame oplossingen en maken gebruik van de nieuwste technologieën om efficiëntie en milieuvriendelijkheid te waarborgen.

Certificering

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. NorthGroup B.V. is dan ook trots op onze uitgebreide certificering, die aantoont dat wij voldoen aan de hoogste normen in de industrie:

  • ISO 9001: Onze processen zijn gericht op voortdurende verbetering en klanttevredenheid.
  • ISO 14001: Wij hechten veel waarde aan milieubeheer en werken continu aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.
  • VCA: Veiligheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering, en met onze VCA-certificering tonen wij aan dat wij werken volgens strikte veiligheidsnormen.